BOOTCAMP

Idag var det med glada steg jag gick de 9 gatorna ner till NYSC.
På schemat: Bootcamp
I efterhand vet jag inte riktigt vad jag tänkte med. Jag stod där som ensam tjej och kände mig allmänt klen i jämförelse med dessa enorma muskelberg vid min sida. Men om jag hängde med!
Det sprang upp och ner i trapporna på de fyra våningarna och hoppades över staplade step-brädor och en hel del annat skitjobbigt! Men jag klarade det, yes!
Var dock helt utmattad efteråt så gick ut i Central Park och halvsov i 2 timmar. Finns verkligen inget bättre än att ligga där i solen och lyssna på den avlägsna trafiken! haha shit vad jag romantiserar, men det är faktiskt helt jävla amazing!

På tal om Bootcamp såg jag en udda grej i parken igår (okej inte så udda för att vara NYC). Jag och Charlie hade tagit en riktigt lång promenix och varvade ner med lite fika när vi hör en intruktör skrika helt besatt om diverse övningar.
Åh nu kommer det nån jävla jogginggrupp tänkte jag. fel! ut kommer cirka 10 morsor på led fullt upp med att genomföra övningarna som intruktören skriker ut samtidigt som de puttaar på varsin barnvagn. Sjukt, stackars barn! Snacka om multitasking i alla fall.
Notera att även intruktören hade en barnvagen. Dock en tom en, men vad gör man inte för att det ska se så bra ut som möjligt?

jaja inget förvånar mig längre..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0