JAG ÄR VÄL INTE FÖDD IGÅR?


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG..

...FÖR DET ÄR MATTANS TJUGONDE FÖDELSEDAG HURRA! HURRA! HURRA!

Ifall hon hade varit här så hade hon fått följa med till Crumbs och fira med cupcake! (S'mores såklart!)
Nu kalasade jag loss på en cupcake utan min M, för mycket choklad för min smak med hon hade älskat den! Jag ska baka såna till dig nästa år (och kanske lite bullar?)
Tusen grattiskramar vännen min!


SMOKERS

En liten fågel viskade i mitt öra att två kära vänner har blivit riktigt haj på det där med rökning igen...
Om ni hade befunnit er i usa hade ni mötts av dessa varningstexter (och cigg för 11$ paketet)
Så sluta blossa!












MULTITASKING

Det är väl det enda jag gör nuförtiden va!
Idag är jag i träningvärkshimlen (helvetet) efter att ha varit på mitt favvopass med ass-nazin! Jag menar killen är galen! Han är även gay vilket gör passet extra skoj för han är helt hilarious!
Så idag blev det till att trampa lite på den halvliggande cykeln vilket är himla trevligt speciellt när man samtidigt kan läsa sin nya bok, lyssna på ipod och kolla på fresh prince. Det kallar jag träning. Det kallar jag multitasking på hög nivå!


BREV

Detta var vad jag ägnade gårkvällen med :)
håll utkik i brevlådorna därhemma! kan ni gissa vems som är vems?


KÄNDIS!

Jag är riktigt dålig på det där med att se kändisar härborta men idag kom dagen då jag såg ett känt ansikte!
Det var faktiskt svenska modellen Caroline Winberg ståendes och posade 2 gator från mig i hösten högsta mode:
En grå säck och en svart säck ovanpå! för att inte glömma en grå toppluva. Om detta är trenden för hösten vill jag inte vara med....


MEN DADDY DÅ..

jag tror inte att du "kommer in i datan" även om jag ger dig puk koden, kanske en skruvmejsel? hahahaha


SC00TER B0I

Kan inte låta bli att visa er denna lilla sötbollen som tog scootern på en första tur förut :)
På med Ralph Lauren utstyrseln och Hunter stövlarna så var vi redo Charlie och Jag (eller Liiiiiinjjjja som jag mestadels kallas)
Jag menar killen är inte ens 2 och pratar knappt men han är en hejare på scooter!




MONDAY RAINY MONDAY

Så har det varit måndag igen, första dagen på en ny vecka så att säga!
Började veckan med att vara ledig, kan dock ha varit den gråaste dagen i New Yorks historia om jag får lov att säga det.

Bestämde redan i helgen att min lediga dag skulle gå i multitaskingens tecken. Dvs kombinera två saker som jag gillar för att spara tid (som en äkta manhattan kvinna, ja ni ser)
Vad passar bättre än att mixa workout och shopping? Tog på mig regntäta jackan och sköna kängorna, satte ipoden på högsta volym (tro mig jag har sjuuuuukt bra musik i den just nu) och traskade neråt till SoHo längs fifth avenue. Det är en rejäl promenix må jag säga, i runda slängar 80 gator kanske.
Att powerwalka längs fifth kanske inte är att föredra på grund av alla turre-turister, men eftersom jag var uppe med tuppen och redan ute vid 9 am lyste de med sig frånvaro :) hade himla flyt med trafikljusen också (och när det inte var "white man" smet jag över ändå för jag gick snabbare än bilarna med mitt flow hahaha)

Väl nere i de lite mer hippa kvarteren inhandlade jag Guess väskan som jag och Sandra spanade in förra veckan. Var inte så modig att jag vågade ta den färggranna varianten utan safeade och körde på black.
Sen skulle resten av lönen spenderas!! 2 par skor och en sjysst väst blev det.

Efter att ha multitaskat så himla mycket hade jag flera timmar att slå och vad passar inte bättre än lite bio på eftermiddagen? Det blev The Backup Plan och Losers (som jag plankade in på, det är det bästa med bio i usa; när du har visat din biljett och kommit upp bland biosalongerna kan du gå på vilken film som helst)
Det sistnämnde bättre än den första jag menar såna dära cheesy kärleksfilmer överlåter jag till Anna eller nån annan. Den var dock inspelad i NYC och jag gick igenom marknaden där JLo möter sin man 2 gånger idag.
Film nummer 2 var inte lika långtråkig, lite action är aldrig helt fel!
Jag har efter en tid härborta blivit en större filmnörd än Sandra herself. Jag menar vi hade svårt att välja film när hon var här för jag hade typ sett alla. En riktig bio-junkie är vad jag blivit! Men vad kan jag säga; jag har ingen TV!

Påväg hem struntade jag i fifth och tog park avenue istället. Regnet öste bokstavligen ner och jag har missat det där med Hunter stövlar. När jag korsade gatan blev min Guess påse helt plötsligt mycket lättare än förut och när jag tittar över axeln liggen den där, min nyinköpta kära väska i en vattenpöl på park avenue. Mina känslor i den stunden är nog att jämföra med en mors vars barn håller på och drunknar...Jag räddade den dock i sista stund!

Kvällen spenderades på Starbucks med en varm chai för ovanlighetens skull där jag satt ett bra tag och skrev brev till nära och kära!

Det vankas jobb imorn som vanligt mellan 07:30 - 08:15 och sen skype-dejt med mamii eller om nån annan är inne? är ni?
Vilket innebär att jag ska sova nu (men först kvällsritualen: ett SATC avsnitt! eller två...)

Det var nog det längsta inlägget i min sk blogghistoria, måste vara för att jag är helt inne i skrivandet efter allt brevskrivande förut. Plus att det säkert är jättekul att läsa när man är 85 år och sitter på hemmet!




det var så disigt att man inte ens kunde se hela ESB (som inte ens är den högsta byggnaden i NYC)


Flatiron-här brukar krylla av folk


Firefighters


Panik på skofronten just nu och här är inte ens stövlar och vinterkängor med!
Nåt säger mig att min skogarderob kommer bli än mer eftertraktad väl hemma (om det går att få hem dem förstås) Som tur delar jag endast storlek med anna och annasofia så det är bara att ta för er--


Skulle köpt den vänstra-fegade och tog den högra! byta?

GONE TO MIAMI

Känns som om alla bara lämnar mig just nu! Den senaste i raden var J som drog till Miami (och dessutom tog mitt fakeID med sig!! gud bevare dig om nåt händer det)
Men ha det så bra i Miami bitch!

MMMMMMMMMMMM

Jag åt precis världens godaste sallad!!! bjussar på receptet (snällt va?)
Sallat, vindruvor, färsk sparris, färsk ananas, smulad bluecheese och balsamico såklart :)

GALACTIC EMPIRE STATE OF MIND

Jag har hört låten alldeles för mycket och ofrivilligt sett på sjukt mycket star wars det senaste
Resultatet är att jag tycker detta är ganska kul:

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.


NEW SHOES?

Dessa är de nya it-skorna på Manhattan just nu (åtminstone när det kommer till löpning i Central Park) och i stort sett slutsåla överallt! Men jag ska allt lägga vantarna på ett par även om det är leverans på 4 veckor!
Även om jag inte vill medge det så är mina adistar helt söndersprungna så det är verkligen dags för ett par nya älsklingar och tro mig dessa är till och med skönare än adistaren!

Då är frågan ska man ha dem som alla andra har eller köra på NikeID?


Vanliga


ID


haha

Det allra bästa med Nikes skor är att man kan köpa till ett litet chip som fästes under skon och kopplas till Ipoden som mäter en massa grejer när man springer, lite som en andra hjärna! (Inte för att jag behöver nån men det är kuuuuuul)

HOW TO:

Hail a cab at fifth ave :)
Sandy leker paparazzi

Ta på jackan va, det kommer bli en lång natt i new york city


byebye home


mjukstarta


såhääär då?


yes!
notera att reflexen är grejen! dock för sista gången då den föll av nånstans downtown under kvällen :(
den har varit med länge men inte längre...

BOOTCAMP

Idag var det med glada steg jag gick de 9 gatorna ner till NYSC.
På schemat: Bootcamp
I efterhand vet jag inte riktigt vad jag tänkte med. Jag stod där som ensam tjej och kände mig allmänt klen i jämförelse med dessa enorma muskelberg vid min sida. Men om jag hängde med!
Det sprang upp och ner i trapporna på de fyra våningarna och hoppades över staplade step-brädor och en hel del annat skitjobbigt! Men jag klarade det, yes!
Var dock helt utmattad efteråt så gick ut i Central Park och halvsov i 2 timmar. Finns verkligen inget bättre än att ligga där i solen och lyssna på den avlägsna trafiken! haha shit vad jag romantiserar, men det är faktiskt helt jävla amazing!

På tal om Bootcamp såg jag en udda grej i parken igår (okej inte så udda för att vara NYC). Jag och Charlie hade tagit en riktigt lång promenix och varvade ner med lite fika när vi hör en intruktör skrika helt besatt om diverse övningar.
Åh nu kommer det nån jävla jogginggrupp tänkte jag. fel! ut kommer cirka 10 morsor på led fullt upp med att genomföra övningarna som intruktören skriker ut samtidigt som de puttaar på varsin barnvagn. Sjukt, stackars barn! Snacka om multitasking i alla fall.
Notera att även intruktören hade en barnvagen. Dock en tom en, men vad gör man inte för att det ska se så bra ut som möjligt?

jaja inget förvånar mig längre..

DOORMAN STREJK

Men är det inte helt jävla underbart att alla doormans på Manhattan tänker strejka imorn om de inte får igenom sina nya villkor?
shit vem ska då öppna dörren, trycka på hissknappen och vara allmänt trevlig hela tiden mot mig????

GONE TO VANCOUVER...


Tack för finfina veckan!
Hoppas allt blir bra för dig i Kanada och att du lever livet och allt det där :)
Take care! puss

BESÖK I STADEN (resten av veckan)

Lite småtorftligt på bloggfronten igen; I KNOW! Vi har bara haft fullt upp mest hela tiden!
Här är i alla fall lite updates:

Friday:
Efter att ha tagit en sovmorgon drog vi till B-lyn (tha hood) och kollade läget och handlade skor och taco-ingredienser. Påväg hem rekade vi lite på lexington ave och sprang på en I.D Bare Essentuals bil där vi blev sminkade. Det är bra grejjer det där men vi föredrar att vara lite brunare i fejjan!
Sen kom J hit och vi hade en girls night in med tacos, ubergod fruktsallad, snicksnack och förstås SATC innan läggdags!

Saturday:
Vi började dagen med en frulle på nåt diner på första avenyn innan vi gick till lilla söta I.D butiken på 67th och 3rd och blev sminkade igen. Jag fick värsta partysminket på ögonen som sparades till kvällen! köpte dock bara en faux tan som används flitigt då solen bestämt sig för att utebli på sistone.
Efter mycket tjat från Sandras sida blev det Times Sqare där vi efter mycket tjat från min sida käkade på Hard Rock Café (love...). En burger och mycket ketchup senare och det blev bio och Kick Ass. Introducerade även Sandra för Coldstone och världens godaste glass, Sandra instämmer! Founders Favorite 4-ever
Hem och fixa iordning oss. Sandra lärde sig locka med min nya locktång = partyburr!
Sen drog vi till Hudson Terrace runt midnatt. Bestämde oss för att dra vidare så vi hann med en tur till Greenhouse och Tenjune också.
4.30 am stod vi och försökte haila en cab nånstans downtown utan vidare resultat... Inte ens de skönaste av klackskor är sköna att gå i när man måste gå 6 avenyer till närmsta subway...
Det var oerhört nära att vi kikade in på Hog and Heifers (Coyote Ugly baren) där inpå småtimmarna, men vi insåg att sömn stod överst på önskelistanoch inte bardisk-dans...

Sunday:
När man inte möter John Blund förän 6am nångång är det en självklarhet att sova till noon, viket vi självklart gjorde...
Senare drog vi ner till The Seaport och gick genast till Pier 17 och köpte kaffe/Smoothie för att bli oss själva igen, vilket visade sig vara en smärre omöjlighet denna dagen. Kvällen resulterade i en tur till Food Emporium där det plcokades ihop sallad och blåbärsmuffins innan vi kollade färdigt på andra säsongen av Sex And The city.

Monday, Today:
Sandras sista dag in the city och min sista semesterdag. Sandra har tjatat hål i huvudet på mig att hon vill gå på Tim Burtons exhibition på MoMA och äntligen gav jag med mig. Självklart så var utställningen slutsåld för dagen (ledsen sandra)
Istället mötte vi upp J på FIKA (svenskt café på 58th street) för en fika :)
Sen drog Sandra med mig till TS igen (shiiiiit) för hon ville till Virgin Megastone som dock hade stängt igen. Så det blev en sväng runt i SoHo istället där jag fann min blivande coctailväska på Guess <3
Kom precis hem från en iced CM på närmsta Starbuckset här på UES. Så här sitter vi jag och min kära vän med varsin dator och är allmänt osociala mot varann, men vad gör man inte för er därhemma? puss






frullen


Sandra payade 1 dollar för att ta kort med svampbobs kompis (hallååå det är ju inte ens bob himself)


hard rock




Ketchup


Glass i stora lass!


Glass är bio snackset


Sandra smyger sig på mig i subwayen






Sandras lockkonster




Dagen efter


Någon är djupt försjunken i sin peach/mango/banana smoothie


En annan är djupt försjunken i sitt blaskiblask


FIka


En annan hade tagit på sig brillorna för att se sådär extra interlektuell ut när man skulle på museum och allt. Men icke! det blev inget med det!



NEW YORK YANKEES

Självdistansen är på top denna morgon så bjuder på denna videon från gårdagen. Är så sjukt charmig med kepsöron och annat! Enjoy!


BESÖK I STADEN DAG 3

Dagen tillbringades mestadels nere i SoHo och Greenwich village. Kolla läget och strosa omkring.
På kvällen drog vi till Bronx och nya Yankee Stadium för en match mellan Yankees och Angels. Det var hur kul som helst! Själva sporten var väl ingen höjdare, var typ som brännboll... Men stämningen var på top hela tiden!
Massa bra music, vågen och så fort nån satte en homerun var det riktigt kalas!

Jag lyckades även köpa till oss riktigt sjyssta tickets på den svarta marknaden haha

Ja det är i alla fall nåt som ska göras om! En sak mindre på vår Bucket List :)


Små godsaker från Baked By Melissa


Sandra gillart


J vid den svenska avdelningen på Kiosk. Är inte osthyveln svensk btw? det stod att den var norsk...


The Village


Utanför Carries trappa i SATC




Starbucka ska det va. Iced ska det va




"sjunger" nationalsången med snygg kepsfrill


Sandra smygfotar fundersam Linda som försöker förstå sig på spelet




Seriöst


Inte fullt så seriöst...


Fin keps


Home ruuuuuuuun




Påväg hem flippade det ut...








Äntligen hemma


BESÖK I STADEN DAG 2

Jag vaknade 9 am, Sandra tog sovmorgon till noon... Jag spelade Bricky, Sandra skrattade i sömnen...

När alla var alive and kicking drog vi i alla fall ut till Central Park och bara chillade och brunchade, finfint!
Efter att ha provat min nya locktång på Sandras blonda svall, drog vi till Chinatown och käkade middag, våra portioner skulle lätt kunna mätta en mindre by i Aftika! Sedan Bleecker Street på lite drinkar. Jag tog cosmos såklart och Sandra gillade mojiton.
Sen ölades det på lite diverse barer i SoHo innan vi drog till en Comedy Club där vi skrattade tills vi grät, speciellt till en gay-kille som var så sjukt rolig.


Vänner fontänen! turre-turist


Bow bridge








Chinatown


Mitt fina armband jag fick av mattan och soffan <3




Vi åt mystiska svampar...

HATTIGT


Mitt val






Sandras val

BESÖK I STADEN DAG 1

Idag kom äntligen Sandy hit :)
Jag & Jossan drog omedelbart med henne till City Brows då det var akut på ögonbrynsfronten!!! AKUT!!
Sedan släpades det bagage på fifth ave innan vi tog oss ner till Union Sqare och Grey Dog (mysigaste lunchplacet i NYC). Cobbsallad is the shit!
Resten av dagen gick i strosandet och shoppingens tecken, lite B&N hanns även med.
Nu är uret snart 10 pm och vi sitter hemma på UES med en SATC laddad dator och Ben&Jerry hungriga magar som ska mättas med Caramel Sutra!

En ganska lugn och skön första dag
Tjing

Kan väl säga vad jag shoppade:
Ett brunt läderskärp med nitar
En RUNDMC jersey
Rutig skjorta
Stråhatt (min andra hatt är såååå januari) haha

Starbucks för dagen: 2 ajajaj

BOX

Har varit på jakt riktigt länge efter SATC boxen härborta, men inte hittat den!!??
Tydligen så kommer den iform av en bok här och kostar ungefär 4 ggr så mycket som hemma, men jag var desperat så jag köpte den. fick 10% off tack vare mitt B&N kort iaf! Ändå ångest
Förutom ny kamera och Ipod så var detta lätt den bästa investeringar so far, värt varenda penny! Ändå ångest
Såg på 6 avsnitt i sträck igår, bra skit! Gillar att man känner igen så mycket! Ändå ångest
Det bästa är att det inte går att kolla på skivorna i DVDn hemma, funkar förhoppningsvis i mitt Playstation. Ångest





ÅH

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6922973.ab

Det var det dummaste jag hört! Är inte Grekturken kvar på förpackningen så tänker jag bojkotta när jag kommer hem! (tänker jag göra i alla fall, för jag ska leva på filmjölk ett långt tag)

COOL DUDE

Häromdagen var jag ute och shoppade och blev jättetörstig! jag menar så där akut att man hade druckit nästan vadsomhelst!
Hur som helst fick jag syn på Sleven (sällsynt på Manhattan) och rusade in för en diet coke. Jag greppade en mugg med lock och sugrör och hela kitet och tog fram 2 dollar i kassan! Nehe kalaset gick tydligen på 5 dollar bara för att jag tagit nån Iron Man samlarmugg. Törstig som få payade jag och drack upp mina Cola.
Så nu har jag en oerhört eftertraktad Whiplash mugg i min ägo. STATUS!


Är den inte helt underbar? Mikey ska hänga med mig till gymmet härdanefter, han utklassar ju min Marc Jacobs vattenflaska med hästlängder!!!

(okej egentligen tog jag den med flit...)

SNEL

Jag inte bara får paket, jag ger också!
Skickade hem lite New York souvenirer till familjen, Marc Jacobs prylar till mamii och amerikanskt godis (för att de skulle inse hur äckligt det är här och skicka mig mer lakrits :)
De hoppade nästan av lycka, aw..
Whatever att det är svindyrt att posta, man ska vara SNÄLL!

I HEART SUSHI

Är ju helt sanslöst gott! Skulle kunna leva på sushi, speciellt Californian Rolls. Yum
Dock är wasabi och ingefära äckligt, så alla rullar som varit i närkontakt med det är oätbara, what a pity!


PAPPAS LILLA

Om jag blev glad när jag äntligen fick mitt "påskägg" på posten :)
Såklart skickade päronen tablettaskar (daddy köper tablettaskar till mig varje helg hemma också, varning på det), kinderägg, pez, djungelvrål, bilar, choklad och filmer. Inte mitt favvogodis, men som tur är kommer Sandy nästa vecka och stillar min abstinens!
Vet inte vad de tänkte med när de skickade med en Amelia tidning (19 going on 45?) nehepp
Tanken var fin men mest uppskattat blev nog pengarna....som tog slut snabbt....

HETTA

Okey jag ska inte klaga men det är så sjukt jävla varmt här att jag tror jag dör snart!!!!
Man blir genomsvettig bara av att ligga och göra ingenting...
Man kan lätt springa runt i shorts och linne hela nätterna
Inte för att jag inte gillar värme, men shit vad skönt att det ska vara 20 grader och inte 30 i helgen! tack gud!

WEDNESDAY

Jag lagade ihop en riktigt stor fruktsallad och satte en par bagels i rosten, begav mig ut till CP och mötte Jossan och Sarah. Där låg vi i prinip hela dagen och bara relaxade och unnade oss glass.
Vi började skriva lite smått på vår NYC Bucket List (bra skit det där)
Kvällen spenderades i SoHo (eller möjligtvis NoHo) över ett par Mojitos (trodde jag skulle gilla en Champagne Mojito men icke, håller mig till den vanliga härdanefter!)
Drog hem tidigt från stället, fick möjligtvis solsting under dagen och kände mig lite smått knasig...


Frukt och yoyo som smakar filmjölk gillas


Det regnade körsbärsblomblad


I scream, you scream, we all scream for ice cream! chocolate chip cookie sanwich är favvon!


ro ro ro min båt! lite turistigt men är på listan!


Kristina och Sarah på Asian



Som sagt; Solsting!

TUESDAY


Började dagen med en riktig lång promenix i parken med Charlie, överallt och ingenstans gick vi!
Sedan bredde jag och J ut filten på East Green i Central Park och stekte i ett par timmar och åt frukt
Passade även på att måla mina tånaglar då vardagslyx som mani/pedi inte längre är aktuellt
Kvällen spenderades i Little Italy över en oerhört romantiskt middag, gott var det i alla fall!


Tidig morgon innan hettan slår till


J i sin nya heta maxiklänning


Det står Welcome To Little Italy. Härligt ställe det där, helt olikt från resten av Manhattan


Med värmen och atmosfären kunde man lite gärna suttit borta i real Italy


Yumyum (kyparen blev något förvånad när nån frågade efter ketchup, hmmmm....?)


Här är jag i Little Italy och mkt glad :)


Hej hopp i Subwayen! här är min nya, fina röda kamera med en massa megapixlar!



MONDAY

Sparka boll och kasta frisbee i Central Park
Luncha med J vid Sailboat Pond
Shoppingrunda på UES; äntligen ny kamera! (dock 300$ fattigare)
Annars bara fönstershopping DUKTIGT!
En tripp till norska kyrkan innan jag drog till NYSC och lyfte lite skrot 


Inhandlat i Norska kyrkan, fatta att klubborna gick loss på 1$ styck!!


GLAD CUPCAKE PÅSK!

Säger som balsam boys;

Här kommer sommaren allt får liv igen (Aaahaha)
Här kommer sommaren
Den dyker upp som en gammal vän (Aahaa)
Här kommer sommaren
Här kommer den sommaren

Suttit ute i hettan mest hela dagen (29 grader oh vindstilla) med en iskall Fresca i näven
Detta är påsk, detta är livet :)


Fina cupcakes right? kaninerna är faktiskt ringar!


WAY TOO MANY DRINKS!

Bar nånstans på Bleecker Street
Alla drinkar 5 dollar
Efter ett par cosmos, bellinis, mojitos och strawberry mojitos vinglades det hem på ostadiga ben
Trevligt
Slut











WANTED!




Okey jag har inte ätit lördagsgodis på 2 (TVÅ) månader, börjar få riktiga cravings nu!!
Tur för mig så kommer Sandra snart :) Här är då min beställning (bild ovan), vore hemskt snällt om du kunde slänga i några sura flaskor också (såna där rosa/turkosa)
Alla fyra sorter återfinns på hemmakväll.

Om det finns nån mer vänlig själ därute som vill skicka mig lite kärlek/godis så fås adress på begäran <3

Tjing

PUPPIES

Ursh de säljer verkligen valpar i skyltfönstren..






stackars lilla baby bonzo

LÖSGODIS UPPER EAST SIDE STYLE

Och jag som trodde att det inte fanns nåt lösgodis här, fel!
Okej då, det var äckligt och svindyrt men alltid något!




4 bucks för 10 små äckliga sötlakritsbitar; som hittat!

BOXFRESH WHAAT?

Converse + New York City = ingen bra match

whatever det finns tvättmaskin och Converse är typ gratis här!


PICNIC IN CENTRAL PARK

En rent ut sagt underbar dag i Central Park

Äntligen är våren tillbaka i NYC!
Mötte upp J här på UES, vi tog oss till The Lake, bredde ut picnicfilten (eller yogamattan som nån kallade den) och bara slappade ett par timmar, härligt värre!




Var det inte du som skulle hålla dig ifrån Starbucks? Håll käft!
Våriga dagar kräver en iced chai så det så!


GETBITEN...

Onsdag, Central Park Zoo

Sista dagen med tråkväder, förmiddagen spenderades på CP zoo
Tyckte det var en god gärning att köpa lite getmat och mata getterna.
Jag har dåliga erfarenheter när det kommer till getter (notera att jag blev stångad i ögat som 5 åring) och de dåliga erfarenheterna fortsätter... Ville mata beppo geten men då kommer pappa get och tar en stor tugga av min vänstra hand! Trauma 2!
Håller mig undan från getterna härdanefter...


evil goats


Sötaste fåret!

RSS 2.0