ÄNTLIGEN!!!!!

Har jag lyckats få tag på bikinin jag letat efter i snart ett helt år!!!! Skitsamma att den gick på långt över 100 dollar, den är mucho snyggo!
Skeppas ända från Hawaii av alla ställen...och i januari får den återvända dit hö hö hö

SOMETIMES

Varför känns livet så lätt när det borde kännas så svårt?
Ibland får jag dåligt samvete när jag tänker på hur jävla bra jag har det.
Reality calls 17 februari dock, men innan dess ska jag leva varje dag som om den vore den sista både i New York och Hawaii

THANKSGIVING

Thanksgiving här i Staterna var riktigt nice. Trevlig stämning, god men annorlunda mat.
Det bästa av allt var goodiebagen :D

ELF YOURSELF


MIDDAGSBIO

Höjden av lathet eller höjden av multitasking?
Jag och Elin var i alla fall på nyheten som går ut på att beställa mat och äta samtidigt som man kollar på bio. Ganska nice faktiskt!

CBS

Vi hade ett riktigt nice studiebesök på CBS. Mycket intressant, mycket intressant.
Vi hade Susan Zirinsky som är news producer. Hon är en av de mest intressanta och inflytelserika människor jag mött. Både jag och Kaj fick mycket nya tankar och idéer tack vare henne. Simply en mycket inspirerande person (En av huvudkaraktärerna i filmen Broadcast News och det lilla tjejen i The Incredibles är baserade på henne)
Efter att ha sett hela stället med alla studios och grejer tog vi oss till Upper West Side. Hängde lite på Barnes & Noble, checkade nya Potter filmen och käkade fajitas.
För er som inte vet vad CBS är så är det dem som gör How I Met Your Mother, Two And A Half Men, Criminal Minds, The Mentalist, CSI, The Late Show med mera

CBS

Imorn vankas det studiebesök med min mass comm. klass på CBS vilket kommer bli awesome!!!
På förmiddagen är det vanlig tour och på kvällen ska vi få sitta med i kontrollrummet när de har livesändningarna (som typ 80 miljoner pers tittar på, hoppas jag inte pillar på nåt)
Hoppas på celebrity spotting, gärna how i met your mother gänget!
Har flirtat in Kajsa också, så hon ska också med och få lite education!

GRATTIS PÅ VÅR DAG

Det har varit en annorlunda födelsedag, inte jättemycket firande, studierna har kommit i vägen. Men det blir till att fira ordentligt hela fredag iaf, vad som händer då ska jag berätta snart!
Det har varit mycket skypande och grattis mail. Har mest fått pengar i present och en massa godis! fick en jättecool videokamera av familjen så här ska det börja dokumenteras!
Efter allt pluggande hade vi en mucho god stekmiddag på kvällen.
Jag toppade min födelsedag med att boka flygbiljetter till Hawaii (har ju redan bokat boendet) så den 18 januari kl 06:00 sitter jag och Casey på planer till Honolulu!!! SÅ JÄVLA AWESOME!

DEN SISTA TONÅRSREVOLTEN


BUGS

K: Fan Linda det är ett sånt äckligt jävla kryp i mitt badrum L: Döda den dååå, annars kommer den ta dig i sömnen K: Asså va fan ska jag göra Linda L: mmmmhm K: aaaaah iiiiiihhh Jag dör jag dör L: Ärligt inser du hur patetisk du låter? K: iiiiiiih aaaaah iiiiih jag börjar gråta snart asså L: ta dig samman kvinna! K: åh nej det hoppar på mina uggs!!!!! neeeej nu hoppar den i mina uggs L: du måste döda den innan den lägger ägg! K: det är lungan, nu ser jag det inte längre 5 min senare: fan jag kan inte lägga mig innan jag fått fast den jäveln. Jag lovar att den är i min säng och äter upp mina bedbugs. fan jag kan fan få virus jag bara skrattar..... Det som inte syns det finns inte eller?

NY VECKA NYA STUDIER

Det blir full rulle på pluggningsfronten denna veckan också. Ska till testing center och göra testet jag missade när jag hade semester. Suck

HEY HEY HOCKEYMUM


SUSHI BAR

Sushi fantast som jag är och jag har aldrig testat Sushi-bar förrän nu!
Himla käckt, man blir lite som ett barn på julafton och plockar allt!

IKEA

Dags att testa mitt andra IKEA varuhus i USA, nämnligen det i Newark.
Inte lika bra som Brooklyn varianten men jag lyckades handla för 44 dollar och blev helt förskräckt, men sen insåg jag hur mycket jag köpt till alla andra.... MEN VAR FAN VAR LÄKEROLEN?? JAG HAR ABSTINENS!!
* kolasnören och 2 chokladkakor till mig
* Dajmtårta till terminsavslutningen med min mass comm klass
* pepparkakor, choklad och kolasnören till kajsa
* 3 chokladkakor till K
* 2 chokladkakor och 2 påsar bilar till M
Elin köpte på sig en himla massa! bland annat pepparkaksdeg, skorpor, chips och ballerinakex!
We heart IKEA helt enkelt <3

AUTUMN

Hösten är verkligen underbar härborta.
Idag har det varit dryga 20 grader varmt och soligt. Känns rätt bra när det är snöstorm i Svea rike.
Gungar på trädgungan i mina uggs!!!!! ah jag trodde aldrig jag skulle få ett par i min ägo. EW
Här är den nya hunden som kom förra helgen föresten.
Izzie heter hon. En labradortjej på sex månader. Hon har bott hos sin trainer ända tills nu.
Hon varken hoppar, skäller, piper eller tuggar och håller sig bara på sina hundsängar när hon är inomhus
Är det en hund eller är det en robot?
Himla gullig är hon iaf :)

ROOTBEER

Drack nyss min första rootbeer. Drack och drack, fick i mig en munfull och rynkade på nästan! ursh!
smakar typ cola plus farinsocker plus jenka? ingen höjdare!

HEJ NYTTIGA LUNCHEN

Fan vilken amerikansk lat-lunch jag åt idag! så kass att jag var tvungen att skriva det här. 2 muslibars, dietcoke och granatäpple.

SAN FRANCISCO

Även om Yosemite var riktigt vackert och intressant så var det skönt att komma tillbaka till civilisationen och San Francisco som är en riktigt mysig stad jag kommer återvända till. Nästan lika bra som THE City! Väldigt olikt New York men ändå så lika. Man kan nästan säga att det är som NYC fast backigt, men det vore väl en generalisering såklart!
Vi var riktiga turister i San Francisco men det kändes relativt okey, men gud vad uttröttande det är att turista!
Det bjöds på Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fishermans Whart, Lombard Street, Chinatown, Little Italy och allmänt stros!

NÅNSTANS I WINE-COUNTY:


LINDA PLUGGAR MIDTERM

uuuuuuuh öööhhhhh kräks vad tråkigt det är.
Jag kan det och det är pretty intressant men jag har noll lust att fördjupa mig i intercultural communications

LIFE IS GOOD

Just nu har jag en underbar känsla inom mig!
Sitter i min älsklingsfåtölj med en stor kopp chaite i handen och har precis bokat resa till Hawaii. Känns jävligt surreal då jag de senaste i alla fall 6 åren drömt om att en dag åka dig och nu ska jag det!
Därefter ser framtiden ljus ut, speciellt nu när K också kommit underfund med sitt liv så jag slipper oroa mig. Det har varit långa kvällsliga skypesamtal om livet ska jag säga er....
Det enda som grämer mig just nu är att jag verkligen, verkligen borde plugga inför min sista midterm som äger rum på torsdag, men varför förstöra mitt mood liksom??!!

YOSEMITE

Efter att ha varit på planetens varmaste ställe var det dags att dra sig uppåt bergen och Yosemite National Park. Tanken var att vi skulle ta Tigoa Passet, men i sista stund stängde de vägen pga snöstorm och rockslides, så det blev till att åka runt hela bergskedjan vilket tog en hel dag!!
Väl framme i Yosemite så var det så jävla kallt, vilken omställning! Kalifornien är inte bara sol och värme ska jag säga er! Inte nog med att jag fick springa in på en mack och köpa riktiga feta hajkarstrumpor för 20 dollar, jag fick bokstavligt talat ta på mig alla kläder!!! (Strumpbyxor, leggings, jeans, gympabrallor, fodrade pyjamasbyxor och ungefär lika många lager på överkroppen, bild finns)
Det kryllar även av björnar så allt var tvunget att tas bort när det mörknade (tandkräm, tuggummi, schampoo som luktar sött ja allt fick låsas in i björnsäkra boxar)
det var inte enbart en hemsk upplevelse då Yosemite var så sjukt vackert! riktigt sagoställe och en av favoriterna helt klart
Vi skulle egentligen klättrat/bestigit Half Dome vilket hade varit awesome, men pga vädret blidde det inget tyvärr...

"VAD GÖR DU DITT ÄCKLIGA SNUSKÄCKEL?!"

"Men det är ju jag som är utomjordingen!!"

A+

YEEEEEEEAH JAG FICK 102 RÄTT AV 102 MÖJLIGA PÅ MIN FÖRSTA MIDTERM VILKET BETYDER A+ FYFAN VAD JAG ÄR GLAD NU!!!!!! HAR GÅTT OCH OROAT MIG I EN VECKA ÖVER DET DÄR JÄVLA PROVET!!!!!!!!
NU KOM STUDIEGLÖDEN TILLBAKA! YES PRECIS VAD JAG BEHÖVDE

US AND A

haha amerikansk propaganda när den är som bäst
/div>

RSS 2.0